Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Remorca auto RA-2.2
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto

 Cum sa procur?

Remoraca de tip RA-2.2 este predestinata pentru transportarea încărcăturilor(produse agricole, echipamente turistice şi industriale, alte produse alimentare) cu greutatea de 700 kg .
Pentru a nu permite ca încărcătura să fie murdărită sau udată, remorca se echipează cu o carcasă metalică ce se acoperă cu un înveliş impermiabil.

Remorca poate fi utilizată cu toate modelele de autoturisme, cu o singură condiţie ca: la maşina de tracţiune să fie instalatelementul de cuplare tip – minge GRL37.001.096-84, dar şi cu o priză de de cuplare în conformitate cu standartul GOST-9200-76.

Remorca, în dependenţă de dorinţa clientului, poate fi modificată pentru instalarea butoiului de cvas sau bere, sau ca platformă pentru Evacuator.Folosind mecanizmul din imagine putem deschide partea din spate a remorcii, pentru a uşura încărcarea, sau pentrutransportarea unor încărcături de gabarit mare.

 

 

 

Transportatrea încărcăturilor se efectuează fără balansarea remorciii şi a automobilului, datorită amplasării pe două axuri individuale, şi a suspensiei care este formată din arcuri şi amortizatoare.

Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte