Verificarea lucrului JavaScript
ATENTIE! JavaScript este deconectat! Pentru a vizualiza pagina conectati JavaScript!
EN  RO  RU    


Scarificatorul SPA
                     

Produse

Dotarea întreprinderii

Finanţare

Noutati

Despre companie
Alte informatii:
 Caracteristicile tehnice
 Galeria foto
 Piese de schimb si alte fisiere

 Cum sa procur?

Scarificatoarele cu ancore SPA-2/2.5/3/3.8 sunt destinate prelucrării solului la o adâncime adecvată, urmată de o singură prelucrare la suprafaţă înainte de semănat.Această modalitate de prelucrare a solului îmbină avantajele aratului cu acele a grapării şi elimină tot odată anumite dezavantaje, tipice arăturii adânci, precum ar fi formarea tălpii şi excesiva dimensiune a brazdelor.

 

Scarificatorul dat dispune de următoarele avantaje:

  1. Prelucrarea solului la adâncimi mari şi mai puţin mari fără întoarcerea brazdei: se datorează celor două rânduri de ancore care pot fi reglate după necesitate la adâncimile stabilite de la 10 până la 50 cm, reglarea înfăptuindu-se de la roţile din faţă şi tăvălugii din spate.
  2. Afânare efectivă,
  3. Formarea canalelor de acumulare şi de menţinere a umidităţii,
  4. Reducerea numărului de operaţii necesare pentru pregătirea  solului către semănat,
  5. Reducerea cheltuielilor de combustibil pentru prelucrarea solului,
   
Partea constructivă

Scarificatorul dat reprezintă o construcţie simplă, rigidă, caracterizat printr-o durabilitate înnaltă. Organele active de lucru reprezintă 2 rânduri de ancore amplasate lateral la o distanţă de 0,5 m şi longitudinal la distanţa de 0,3 m. Paralel cu aceea că ancorele sunt destinate pentru afânarea cît mai profundă, construcţia lor mai prevede şi montarea prin părţi a unor aripi, care cu puţin sunt amplasate mai sus de partea inferioară a ancorei.  Aceste aripi ne dau posibilitate de a prelucra în totalmente stratul superficial fără a lăsa zone neprelucrate, adică urma aripilor se acoperă. În cazul când pregătim solul cu o diferenţă de timp îndelungată până la semănat, unde apare pericolul pierderilor de umiditate, construcţia scarificatorului prevede încă un set de aripi cu dimensiuni mai mici, ceea ce ne va permite formarea unor canale care vor avea ca scop acumularea şi menţinerea precipitaţiilor.

 

   
Protecţia la suprasarcini este asigurată prin bulon de siguranţă la fiecare ancoră. Forfecarea bulonului se întîmplă în momentul apariţiei pe ancoră a unei sarcini egală s-au mai mare de cît 3000 kg.
Galeria foto:
Alege alt produs:
Republica Moldova,
mun. Balti, str. Industriala 4

Departamentul vinzari:

Tel.: +373 (231) 8-87-10
         +373 (231) 8-87-11
Fax: +373 (231) 8-87-10
E-mail: Scrieti-ne
Gaseste cel mai apropiat distribuitor:
  Noutati Despre companie Cariere Dealeri Contacte